Resolució CJC/JCPC de solidaritat


Solidaritat amb Can Vies

El proper 18 de Febrer el CSA Can Vies (barri de Sants) s’enfronta a un nou judici fruït de la demanda interposada per TMB. Tres anys després de la primera sentència que va desestimar el dessallojament per un defecte de forma, l’empressa municipal torna a la càrrega. Aleshores el pretext va ser la remodelació de l’estació de mercat nou, no obstant posteriorment es va desvetllar que en realitat s’havia de construïr un edifici de 5 plantes. Avui, amb les obres de l’estació pràcticament finalitzades TMB argumenta que vol obrir un nou accès a l’estació on es troba la nau de Can Vies, intervenció que els propis veïns del Districte consideren inecessària.

Can Vies és un referent en la lluita contra la especulació urbanística que ha patit barcelona en els darrers anys i especialment el barri de sants, amb la requalificació del sòl que ha implicat el pas del TAV pel barri. El CSA ha sigut des de el seus inicis llar de convivència de tota una xarxa de moviments socials i entitats que doten a sants de la riquesa crítica que caracteritza al barri. És per això que Can Vies no està sola i les seves aportacions es veuen reflectides en tot el suport que està rebent per part d’ateneus, assamblees, entitats juvenils, etc…

Des de els CJC/Joves Comunistes del Poble Català volem sumar-nos i fer una crida a la solidaritat amb Can Vies.

Aturem la demanda! Can Vies és del barri!

Manifestació dissabte 29 de gener a les 17,30 a Pl. de Sants