Manifest de suport dels Diables de Sants


Des de la colla de Diables de sants volem donar suport al Centre Social Autogestionat Can Vies i denunciar que l’especulació urbanística i els interessos econòmics s’estiguin posant per davant de les persones, del que els veïn@s volen pel seu barri.

Com a entitat cultural que porta més de 28 anys promovent la cultura popular, ens indigna que sigui el mateix Ajuntament qui posi la denúncia a Can Vies conjuntament amb TMB. L’Ajuntament es gasta pressupostos desorbitats amb macromuntatges culturals cara a la galeria, mentre el Districte retalla les subvencions i escatima recursos, com ho demostra la manca de locals que patim les petites entitats del barri com la nostra.

En canvi Can Vies, sorgit de la iniciativa del veïnat, és un espai obert on sempre ha tingut cabuda la cultura popular, oferint espais d’assaig per grups de música, colles bastoneres,… i acollint diferents iniciatives culturals. A més. els espais alliberats del barri han estat el bressol de les nostres festes alternatives de les quals en gaudim tot el barri i que han arrelat amb força.

Els Diables, com a colla, hem obert la cafeta de Can Vies i hem pogut exposar-hi una mica de la nostra història i, com a veïn@s, hem xalat amb aquest espai obert i de participació.

Creiem que no podem permetre que espais com aquests es perdin i que cal defensar-los per tenir el barri que volem:

El Pitu vol Can Vies.

Els Diables volem Can Vies

Can vies es queda al barri!!