Comunicat de suport al CSA Can Vies de l’A.C. Correllops de La Safor


La associació cultural Correllops manifesta el rebuig al desnonament del CSA Can Vies degut a les obres del TGV, Ja que aquestes obres provoquen la desarticulació i trencament dsel barri de Sants en benefici d´un segment de població reduït i el.litista, desvirtuant així la fisionomia originària de la viloa de Sants que afectaria a la vida quotidiana dels seus habitants.

En contra de la tasca desenvolupada pels diverssos col.lectius que amb el seu treball han estat donant vies i ferramentes per a la cohesió social i el creiximent socio-cultural del barri, la construcció del traçat del TGV respòn a un model de progrés on prima el creiximent econòmic envers el social.

Can Vies és per a nosaltres una segona casa al principat, un espai de encontre entre diferents col.lectius, un canal de comunicació per al barri i un lloc on crear vincles, construïr realitats i lluitar per allò legítim que que sovint sens nega.
Per tot això manifestem obertament el nostre rebuig al desallotjament de Can Vies i demanem l´absolució de totes les encausades així com la continuitat del Centre com a espai social del Barri.

Contra l´especulació municipal i per la integritat del Barri.
ATUREM LA DEMANDA.