Comunicat de solidaritat des de l’Ataneu Popular de Sarrià i l’Assemblea de Joves de Sarrià


L’Assemblea de Joves de Sarrià i L’Ateneu Popular de Sarrià, volem manifestar el nostre suport amb el projecte de Can Vies i en contra de la seva ordre de desallotjament.

En el projecte de la millor botiga del món, tots els barris hi tenim cabuda: uns com el cor financer de Barcelona, on es necessiten molts banc i cap escola pública, altres com estació de tren, on l’arribada de l’AVE és necessitat de totes.

Tots hi tinim cabuda menys els veïns i veïnes.

És gràcies a espais com Can Vies que podem construir alternatives a aquest model, i precisament per això s’intenta destruir aquests espai. Entenem l’okupació com a una eina per portar endavant la nostra lluita i alhora denunciar l’especulació a la que estan sotmeses les nostres viles, barris i ciutats.

Per això ens solidaritzem amb Can Vies, i us animem a seguir endavant, perquè si el present és lluita el futur és nostre, perquè els somnis no es poden desallotjar,

Ateneu Popular de Sarrià i Assemblea de Joves de Sarrià