Primer intent de desallotjament de Can Vies


Cartell contra 1er intent de desallotjament 1998A l’inici del 1998 comença la tristement famosa “Setmana Tràgica” on aproximadament en deu dies es produeix una onada repressiva contra l’Okupació, amb varis desallotjaments seguits (La Totxana, La Gatada, La Morada i La Vakeria a l’Hospitalet ) i les ordres de desallotjament que queien sobre el C.S.A. Can Vies i el C.S.O.A. Hamsa al barri.

Aquests es van aturar després d’intenses mobilitzacions i campanyes que incidiren en la quotidianitat del barri. En aquest context el Districte de Sants es veu forçat a buscar una interlocució amb les okupacions del barri, que precipitaren la retirada de l’ordre de desallotjament que pesava sobre el C.S.A. Can Vies per part de l’Ajuntament.

Passat no gaire temps la jutgessa arxiva el cas.