Acció de suport a Can Vies a l’inici de les rebaixes


El passat divendres dia 7, coincidint amb la mediàtica obertura de portes dels centres comercials de la ciutat en motiu de les rebaixes, un grup de persones solidàries amb el CSA Can Vies van realitzar una nova acció per difondre la situación de perill en la que es troba aquest espai.

Banderoles en suport a Can Vies el primer dia de rebaixes -gener 2011

Passaven pocs minuts de les 9 del matí quan un nombrós grup de persones esperaven davant les portes del Corte Inglés de la plaça Catalunya de Barcelona a que aquestes s’obrissin per donar inici a la temporada de rebaixes.

Aprofitant la usual presència dels mitjans de comunicación audiovisuals, que donen cobertura a aquest nou esdeveniment de consum passades les festes nadalenques, un grup de persones aprofità el moment per exhibir unes banderoles que ja es poden veure a nombrosos balcons del barri de Sants i altres indrets de la ciutat i que inclouen un lema de suport al CSA Can Vies.

Aquest centre social ha d’afrontar el proper 18 de febrer un nou judici, ja que TMB, empresa pública propietària de l’edifici, ha decidit iniciar un nou procediment civil contra aquest espai emblemàtic del barri de Sants i que porta més de 13 anys funcionant.

Aquesta acció arriba després de la que es va dur a terme el vespre del dia 5 de gener, quan al pas de la caravana dels reis pels carrers de Sants, diversos grups de persones exhibiren aquestes banderoles des d’espais elevats, com marquesinas i altres objectes, mentre altres persones difonien entre les assistents a la cavalcada la situación de perill en la que es troba el CSA.

Podeu consultar els videos de l’acció als següents enllaços:

http://www.youtube.com/watch?v=1qUeq81xb4o

http://www.acn.cat/acn/591640/Noticia/video/Noticia.html;jsessionid=11FCBF7F9BC9B2C8CDD9F4C9AB30A35A