Cronica del cercavila reivindicatiu per Can Vies


El passat dissabte 18 de desembre una trentena de persones recorregué el barri de Sants en cercavila per difondre la campanya de suport al CSA Can Vies, amenaçat de judici i desallotjament en els propers mesos.

El passa carrers anà des del CSA fins a Badal, on es troba el mercat provisional, i llegí comunicats i repartí volants informatius a les persones que anaven a fer les seves compres. Igualment, s’aprofità les entrades dels grans supermercats de la zona. Un bidó amb la representació d’un vagó de metro serví per cridar l’atenció de les persones amb qui es creuava. Després del mercat de Sants, el passa carrers tornà a la carretera de Sants per dirigir-se al mercat d’Hostafrancs, on també s’hi llegiren els manifestos de suport al CSA.

Finalment, la convocatòria es dissolgué a l’Espanya Industrial, on el Casal Independentista de Sants organitzava el tió pels i les més petites.

Allà, el passa carrers feu cagar el tió i informà de l’estat del procediment civil contra el CSA i es feren crides a la solidaritat.

Aquesta ha estat la primera de les mobilitzacions convocades pel CSA de cara al judici que afrontarà el proper 18 de febrer del 2011.