Col·lectius que es troben a Can Vies


A part de la gran quantitat de col·lectius i persones individuals que utilitzen l’espai de Can Vies, hi ha una sèrie de col·lectius que s’hi reuneixen:

  • Rebat: col·lectiu de debat
  • Jóvens de les Terres de l’Ebre: col·lectiu nascut de la lluita contra el Plan Hidrológico Nacional, que posteriorment vam tornar a organitzar-mos amb l’objectiu de construir un moviment que servís per a fer front a diferents problemàtiques actuals: nuclears, massificació eòlica, centrals tèrmiques, magatzem i plantes de tractament de gas, especulació urbanística i els transvasaments. http://jovensebre.blogspot.com/
  • Negres Tempestes: és un col·lectiu llibertari dels Països Catalans, nascut l’any 2005, que treballa per l’anarquisme i l’alliberament nacional. www.negrestempestes.org/
  • La Burxa: periòdic de comunicació local, d’informació popular, assambleari i autogestionat, nascut fa més de 10 anys. www.laburxa.org
  • Trans-Block: Col·lectiu de militants actives del moviment trans, procedents d’espais feministes, transmarikabollos, okupats, anticapitalistes, anti-psiquiàtrics, artístics i performatius, i hereves del col·lectiu Guerrilla Travolaka. transblock.wordpress.com
  • Taller d’autoaprenentatge d’arts escèniques. Des de la Universitat Lliure de Sants, s’alternen tallers de clown amb tallers de tècnica escènica. Jugant la improvisació i l’auto-co-aprenentatge una eina d’expressió i transformació social.
    Web del taller.
    Universitat Lliure de Sants

A Can Vies, a més, hi ha un local d’assaig per a grups musicals.