Assemblea de Suport a Can Vies


1ª Assemblea de la Plataforma de suport al CSA Can Vies

  • dijous, 16 de Desembre 2010
  • 19 hores
  • Centre Social de Sants c/Olzinelles 30, Sants BCN

CAN VIES és imprescindible per a la vida social, política i cultural del barri de Sants. A més de la tasca de denúncia continuada i real de l’especulació, CAN VIES ha estat una escola de participació política, social i cultural per a centenars de persones de Sants, dinamitzant el teixit associatiu del barri. TMB, per la seva banda, ha interposat una demanda de judici verbal de desnonament per precari el proper 18 de febrer de 2011. Ha de ser el mateix suport social d’altres vegades el que avui torni a aturar la demanda i a demostrar que el barri de Sants continua viu i bategant.

Us cridem a la participació d’un espai col•lectiu, de persones i entitats, que es comprometi a tirar endavant la lluita per la permanència del projecte autogestionari de CAN VIES.